Ако харесвате сайта на Колеж по туризъм "Свети Мина" - София, моля ГЛАСУВАЙТЕ!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Курсове за професионална квалификация

След присъединяването ни към Европейския съюз и изискваните вече в България няколко сертификата за качество ISO и HACCP, Държавната администрация, както и Агенцията за категоризация на туристически обекти все по-строго започнаха да инспектират работодателите за работещия в туристическите обекти персонал.

През годините Гимназия по туризъм ”Св. Мина” - София по инициатива на собственици и управители на десетки хотели, вериги ресторанти, барове и пицарии, е провела множество курсове за повишаване на професионалната и чуждуезикова подготовка, като след завършване на курса и успешно полагане на изпитите персоналът получава Удостоверение за професионална квалификация по специалността.

Гимназия по туризъм „Св. Мина” - София провежда самостоятелни курсове за професионална квалификация по всички специалности, свързани с хотелиерството и ресторантьорството:

Общи положения

В гимназията се провеждат и курсове за повишаване на квалификацията и придобиване степен на професионална квалификация като след завършване курсистите получават Свидетелство за професионална квалификация I-ва или II-ра степен.

Всички издадени документи от Гимназия по туризъм ”Св. Мина” - София се признават след превод и легализация от Министерство на образованието и науката в Европейския съюз и всички държави, с които България има подписани спогодби за взаимно признаване еквивалентността на документи за образование.